Eklem ağrılarına ve soğuk algınlığına karşı tüketilmesi tavsiye edilen beyran ve kelle paça soğuk kış aylarında adeta şifa dağıtıyor. İçerisindeki kuzu eti, sarımsak sosu ve özel suyu ile doğal antibiyotik özelliği taşıyan beyran, kelle ve paça, bölgenin önemli lezzetleri arasında yer alıyor.
İçinde kemik suyu, et, pirinç, sarımsak ve çeşitli baharatların yer aldığı tescilli lezzet kelle paça, özellikle sabah erken saatlerinde tüketilmesinin yanı sıra günün her saatinde de tüketiliyor.
Omega-3 bakımından oldukça zengin, kalori oranı oldukça yüksek bir besin olan ve özellikle çocuklara gelişim dönemlerinde içirilmesi tavsiye edilen Keçe paça soğuk algınlığına karşı da oldukça faydalı. Kısa sürede soğuk algınlığını vücuttan atıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: