Tarih: 18.07.2023 13:36

Zeynel Başkan Tokyo'dan paylaştı, yorumlar peş peşe geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, Şanlıurfa Büyükşehir eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Tokyo gezisi ile ilgili olarak paylaştığı fotoğrafı yorumladı. Tekatlı, "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bir fotoğraf karesi bazen çok şey anlatır! TBB üyeleriyle Tokyo'ya gideceksin. Tüm üyeler ellerinde dosyalarla yatırım peşinden koşarken. Senin önünde sadece cep telefonu ve içtiğin limonata bardağı var. Sen tatile mi gittin?’ sorusunu yöneltti.

 

FEYİZ ALINMASI LAZIM!

 

Tekatlı’nın bu paylaşımını yorumlayan ‘Cebrail Dgrl’ adlı kullanıcı, ‘Dijital dönemdeyiz. Başkan o kadar yetkin ve profesyonel ki masadakiler örnek almalı, 1 telefon 1 limonata ile şehir nasıl anlatılır nasıl etki edilir feyiz almaları lazım gururlanmalıyız.... Ey Tokyo teknolojiyi sen çıkarırsın biz reklamında uzmanız kıskanma..

 

FATMA BACI JAPON TURİSTLERİN PEŞİNDE

 

Öte yandan Tokyo'dan paylaştığı fotoğrafa Başkan Beyazgül,  'Şehrimizi ve turizm değerlerimiz olan Göbeklitepe'yi, Karahantepe'yi  konuştuk. Bu yıl tüm dünya Şanlıurfa'yı duyacak,  şehrimizi konuşacak. İşte bu Şanlıurfa'ya değer'' ifadelerini kullanırken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,  ''Deprem sonrası turizm açısından da bölgemizi canlandırmak için, yoğun çaba sarf ediyoruz. Tokyo’da Temsilciler Meclisi’nde Türk-Japon Dostluk Grubu Başkanı Ichiro Aisawa ile, Japon turistlerin Medeniyet Şehrimiz Gaziantep'e gelmesini planladık’’ ifadelerini kullandı. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —