Tarih: 18.07.2023 14:50

Zafer hocadan transfer açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

6 yıl aradan sonra Trendyol adını alan 1. Lig'e adım atan Şanlıurfaspor; Adana Demirspor'dan Bünyamin Balat ve Abdulsamet Burak'ı, Çaykur Rizespor'dan Seyfettin Anıl Yaşar'ı renklerine bağlamıştı. 

 

Zafer Turan'dan bu konuda açıklama geldi. Radyospor'da Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Zafer Turan, "Bolu'da kamp çalışmalarına ara veriyoruz. 21 Temmuz'da ikinci etap kamp çalışmalarımıza başlayacağız. Transfer konusunda belli bir noktaya geldiğimiz oyuncular var. Kongre meselesi kapandı ve transferde düğmeye bastık. Olivier Thill ile anlaştık herhangi bir sorun yok. Thill ikinci etap kampına katılacak" dedi.

 

Adana Demirspor'dan Bünyamin Balat ve Abdulsamet Burak için ısrarcı olduklarını ifade eden Turan, "Adana Demirspor'la Abdulsamet Burak için görüşüyoruz, Abdulsamet konusunda ısrarımız var. Hem Bünyamin Balat'ı hem de Abdulsamet'i istiyoruz. Sivasspor'dan Keita'yı istedik ancak Servet Çetin Hoca oyuncuyu değerlendireceğini söyledi ve o konu kapandı. Çaykur Rizespor'dan Seyfettin Anıl Yaşar ile prensip anlaşmasına vardık. Seyfettin Anıl'ın kulübü Rizespor izin verirse bu transfer olacak" diye konuştu.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —