Tarih: 06.06.2023 14:15

Zafer hocadan play off değerlendirmesi

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor Teknik Sorumlusu Zafer Turan, Anagold 24 Erzincanspor'la oynayacakları play off yarı final karşılaşmaları öncesinde kısa bir değerlendirme yaptı.

Lig maratonu sonunda Şanlıurfaspor'un grubu ikinci sırada bitirip Play off'ta yarı finale yükseldiğini vurgulayan Turan, şu değerlendirmeyi yaptı:

''11 aylık tüm emekleri 1. Lig'e çıkarak taçlandırmak istiyoruz. Tüm Şanlıurfa halkının desteğinin yanımızda olduğunu biliyoruz. Yaklaşık 10 günden beri kamp sürecimiz devam ediyor. Hafta başında Erzincan'a geldik. Önümüzdeki  Çarşamba ve Pazar günleri maçlarımızı oynayacağız. En iyi sonuçları alıp finale yükselmek ve finalde de başarılı bir sonuç alıp Şanlıurfaspor'u layık olduğu 1. Lige çıkarmak istiyoruz.

Teknik ekip olarak oyuncular olarak buna hazırız. Tüm camianın arkamızda olduğunu biliyor, bu sorumluluğu sonuna kadar hissediyoruz. İnşallah bu sorumluluğun altından kalkacağız. Bu zamana kadar harcanan tüm emeklerin karşılığını alarak Şanlıurfaspor'u çok istediği 1. Lige çıkaracağız.  

Takımda sakat oyuncu olarak Bünyamin vardı. çalışma döneminde bizimle birlikteydi ancak ağrıları arttığı için ameliyat olmak zorunda kaldı. Bünyamin aramızda olmayacak.  dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. Bilindiği gibi Semih Karadeniz Batman Petrolspor'la oynadığımız son lig maçında sakatlık geçirmişti, Semih iyileşti, 3-4 gündür antrenmanlara katılıyor. İnşallah aramızda olacak, onun dışında sakatımız yok, her hangi bir sorumuz yok, takım olarak Erzincanspor maçına hazırız.

Sayın Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Kulüp Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz hepsi arkamızda, bunu hissediyoruz. Oyuncularımızla birlikte bu desteğe layık olmaya çalışacağız''




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —