Tarih: 23.11.2023 15:20

Yüksek volümlü bir şekilde 'Donat'mışlar anlaşılan!

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, icraatlarını ve aday gösterilmesi ve yeniden seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği bazı projeleri dün gece GTV'de anlattı. 

 

Ömer Kapaklı'nın sunduğu programa Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat telefonla bağlandı, Şanlıurfa ve Başkan Beyazgül'le ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

 

AYIPTIR AYIP!

 

Donat'ın sözleri sosyal medyada alay konusu oldu. 

 

Mehmet Eski: Zeynel Abidin Başkanı canlı yayında izledim Suyun ton metreküp fiyatını tam olarak bilmiyorum diyor. Başka söze gerek var mı? Belediyenin borcu ne kadar sorunca net rakam ve cevap yok.

 

Faruk Göktaş: Acaba onlara da zam geldi mi, Yoksa Urfa'da bu kadar beceriksizlik ve vizyonsuzluk varken geri kalmış bir şehri Paris olarak göstermek bu kadar ucuz olamazdı herhalde.

 

Reyhan Akcura: Su faturalarına gelen zam bunlara gidiyor maalesef.

 

Ali Taprak:  Başkanın en iyi ve en çok icraat yaptığı yer Caddelerdeki bildordlar kendi resmini koymasıdır.  Şu görüntülerden de mi insan utanmaz.  Ayıptır ayıp.

 

Bilal Tekatlı: Gazeteci Yavuz DONAT Urfa'yı Muğla ve Bodrum ile kıyasladı. Keşke Zeynel Abidin Beyazgül oralarda Belediye Başkanı olsa da oralar da güzel olsa dedi. Bu kadar sığınmacı var, en ufak sorun yok diyor.  Yavuz Donat sanırım ya Urfa'lıları Akabe'den öteye gitmemiş olarak görüyor, Ya da ülkeden bihaber yaşıyor. Urfa Avrupa kenti olmuş diyor. İnsan biraz utanır ya. Avrupa'ya gitmişse de gözü kapalı dolaşmış. Yalakalığın bu kadarına da pes doğrusu.

 

Serhat Gerger: Meziyetsiz bir gazeteci!, kişi başına düşen milli gelirin en az, 
okur-yazar oranının en düşük, yüksekokul mezunu oranı en düşük, evlilik yaşı en düşük iller arasında ilk 5’te, yaşanabilir kentler sıralamasında 55. sırada olan Urfa’nın Bodrum, Muğla ve Avrupa kentlerinden daha güzel olduğunu söylemiş. İnsanda utanma olmayınca dilinin kemiği de olmuyormuş!

 

Mehmet Yetim: Urfalılar bu değerlendirmeyi tersten yapanların samimiyetinden, dürüstlüğünden ve mesleğinden şüphe ederiz diyorlar. Urfa'nın geri kalmışlığının nedenlerinden biri de güzel bir konuk evinde çiğ köfte ve sıra gecesi ile ziyadesiyle ağırlananların bu şehir ile ilgili yanlış bilgi vermeleridir.

 

M.Bahaddin Yetkin: Belli ki burada yüksek volümlü bir şekilde donatmışlar kendisini

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —