Tarih: 12.03.2024 15:15

YRP Urfa'da erken başladı! Algılarla seçim hazırlığı

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adaylar seçim vaatlerini vatandaşlara anlatmak ve seçimi kazanmak adına çalışmalarını son hızla devam ettiriyorlar.  Urfa’da Ak Parti’nin eski başkan ve siyasetçileri ile seçime gidecek olan Yeniden Refah Partisi, Türkiye’nin her ilinde “Ahlaklı Belediyecilik” sloganı ile 31 Mart seçimlerine hazırlanıyor. Belediyeleri kazandıkları illerde “Ahlaklı Belediyecilik” yapacaklarını iddia eden YRP Urfa’da algılara erken başladı. MAK Danışmanlık şirketi Türkiye’de ki Büyükşehirlerde yapılan seçim anketi çalışmasının sonuçlarını açıkladı. Danışmanlık şirketi tarafından yapılan anket sonuçlarının Şanlıurfa için tahmini şu şekilde oldu. Ak Parti: %32 DEM Parti: %24 ve YRP: %29

Anket firması tarafından yapılan anket sonucunu beğenmeyen Yeniden Refah Partisi SKM çalışanı bu sonuçların anormal olduğunu ve Yeniden Refah Partisi’nin 3 puan geride olmadığını ve kendilerinin %8-9 bandında açık ara önde olduklarını iddia etti.

Yapılan son seçimde seçim sonucunu en iyi tahmin eden 2 firma arasında yer alan Sonar Araştırma tarafından yapılan çalışmada en başarılı Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanları arasında 9. Sırada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yer almıştı.

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —