Tarih: 24.07.2023 11:44

'Yolunu kaybedip Kuzey Kore'ye mi gitti acaba?'

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e bir türlü ulaşamayan bir vatandaş ticari hafif ticari aracına 'Kayıp aranıyor' afişi astı. Bulanların haber vermesi için cep bir de cep telefonu numarası ekledi. 

 

İsmini açıklamayan söz konusu vatandaş, Büyükşehir Belediye binası önünde çektiği videoyu sosyal medyada paylaşarak, '1 aydır her gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine geldiğini ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'den randevu talep ettiğini söyleyen bir vatandaş, 'Kendisine hiç bir şekilde ulaşamadım. Başkanımızın kayıp olduğunu düşünüyorum. Bulanların insaniyet namına haber vermelerini rica ediyorum'ifadelerini kullandı. 

 

Bu paylaşıma sosyal medyada; Aslında kayıp değil her an her bilbord'da karşınıza çıkabilir', 'Bu çok iyiydi' 'Çok ayıp ama', 'Kraş hareket' 'En son japonyada görmüşlerdi acaba oradan yolunu kaybedip kuzey koreye mi gitti?' şeklinde ilginç yorumlar yapıldı. 

 

Videoyu paylaşan Eyyübiye eski Belediye Başkanı Bilal Tekatlı ise,  'Urfa Urfa olalı böyle zülum görmedi. Başkan pasif olunca ekipte aynı durumda duyarsız oluyor. Bir vatandaşı bu kadar çileden çıkarmak için ne yaptınız? Bu vatandaşı dinleyip işini görmek yada olmuyorsa ikna etmek çok zor olmasa gerek' yorumu yaptı: 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —