Tarih: 05.05.2023 11:56

Yılmaz'dan Bozkurt'a sert tepki

Facebook Twitter Linked-in

Şanlııurfaspor eski file bekçisi Mutlu Yılmaz, Teknik Direktör Serdar Bozkurt'un giderken yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından bu konuda bir yorum paylaşan Yılmaz, camiaya kenetlenme çağrısı yaptı.

Hocaların gidici takımların kalıcı olduğuna vurgu yapan Yılmaz, Serdar Bozkurt'un sözlerini şöyle yorumladı:

''Takımdan ayrılan hocanın, ekmek yediği yere ihanet edercesine yaptığı açıklama gider ayak kaosa neden olmaktadır.

Hocanın açıklamaları takım üzerinde hiçbir etkisinin kalmadığını göstermektedir. Nasıl? Eğer sen açıklamalarında 2 futbolcu diyorsan, onları kadro dışı bırakamıyorsan, senin orda ne işin var?

Geldiğin günden beri sana sahip çıkan bir takım koordinatörünü taraftarın önüne atarsan, giderken tazminatımın tamamını istiyorum, benim için para ön planda dersen, içerde prim alacağı yokken her maçtan sonra hafta içerisinde prim ödemeleri yapan bir yönetimi suçlarsan sen hoca olamazsın.

Bir Kemal Kılıç hoca gibi dik duramadın, bu takımın başına 3 kez geldin, yüksek meblağlarda para kazandın ve giderken de yönetimi spor koordinatörümüzü taraftarlarımızın önüne atıyorsun.

Sen git kendi işine bak hoca efendi, öyle taraftarlarımız öyle spor sevenlerimiz var ki bu yaşattığın kaosun üzerinden gelirler.

Sevgili taraftarlarımızdan ricamdır; bu tip eylemlere takılıp yanlış yorumlarda bulunmayalım, gün bizim birlik beraberlik, kenetlenme günümüzdür

Yeni Teknik Direktörümüze sahip çıkarak, Sayın Serdar Bozkurt beyefendiye şampiyon olarak en güzel cevabı vermiş olacağız.''




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —