Tarih: 08.05.2023 17:23

Yetkililer ne zaman harekete geçicek?

Facebook Twitter Linked-in

Urfa’nın trafik sıkıntısı her geçen gün büyümeye devam ediyor. Topçu Meydanı’nda araçlar karınca misali ilerlerken vatandaş ve sürücüler, çileden çıkarıyor.

Atatürk Bulvarı’nın acilen trafiğe açılması gerektiğini ifade eden Hikmet Kılıç,”Bizler hep burada trafik sıkıntısı her gün çektiğimiz bir şey.  Abide’nin acilen açılması lazım. O bölgede olan binaların bir an önce yıkılması lazım; çünkü Urfa, büyük bir şehirdir. Kentin sorunlarının acil çözülmesi gerekiyor.”dedi.

İSTANBUL VE AVRUPA’DA BİLE BU KADAR SORUN YOK !

Belediyelerin yaşanan soruna acil bir çözüm bulması gerektiğini belirten İbrahim Parlak, şunları söyledi:‘’Burada yapılması gereken belli zaten. Burada alt geçit olmaması. Urfa'daki trafik sıkıntısı bence.. Hiçbir yerde yok bu sorun, Avrupa'da da bile yok. İstanbul’da bu kadar sıkıntı yaşamıyor yani bu konuda. Yeni gelen belediye başkanı gelince de bir çözüm bulacağını zannetmiyorum ben.”

‘BELEDİYELER, BU SIKINTIYI ACİLEN GİDEREBİLİR’

Şanlıurfa’nın birçok sıkıntısının bulunduğuna dikkat çeken Fatih Kurtoğlu,‘’Ne arayan var ne de soran var. Trafik sıkıntısı var bu noktada. Şanlıurfa‘nın çok sıkıntısı var.  Acilen belediyeler bu sıkıntıyı ortadan kaldırabilir. Trafik sıkışık işte görüyorsunuz yollar kaldırmıyor.”diyerek sözlerine son verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —