Tarih: 19.03.2024 11:11

Yeniden Refah Partisinden istifa edenler Ak Partiye katıldı

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kalan Şanlıurfa’da Yeniden Refah Partisinden istifa edenler Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat’tın seçim ofisine giderek Ak Partiye katıldılar. 
Yeniden Partisinden istifa edenlerin rozetlerini ise Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat'ın seçim irtibat ofisinde çok sayıda vatandaşların katılımlarıyla Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, eski milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu ve Mahmut Kaçar, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat takdim etti.
Konuya ilişkin TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
Şanlıurfa'mızda Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek AK Partimizin saflarına katılan değerli hemşehrilerimize rozetlerini takdim ettik. Haliliye Belediye Başkanımız ve Adayımız Mehmet Canpolat'ın seçim irtibat ofisinde Milletvekilimiz Cevahir Asuman Yazmacı, eski milletvekillerimiz Seydi Eyyüpoğlu ve Mahmut Kaçar, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat  ve değerli hemşehrilerimizin katılımı ile AK Parti saflarımıza katılan Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden hemşehrilerimize rozetlerini büyük bir coşku ve heyecanla takdim ettik.

FETHİ YAVUZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —