Tarih: 27.07.2023 14:38

Yeni sezon, aynı hedef!

Facebook Twitter Linked-in

Karaköprü Belediyespor Teknik Sorumlusu Besim Durmuş, 3. Lig 3. Grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını söyledi.

Kulübün 2023-2024 sezonu hedefleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Durmuş, geçen sezon play off'larda kaçırdıkları şampiyonluğu yeni sezonda yakalamak istediklerini, bunun için mücadele edeceklerini söyledi.

KADROMUZU BÜYÜK ÖLÇÜDE KORUDUK

Konuşmasının başında, geçen sezon play off'ta başarılı olup 1. Lige yükselen Şanlıurfaspor'u tebrik eden ve daha iyi yerlere gelmesini dileyen Durmuş, şu yorumu yaptı: 

''Geçen sezon play off'larda kaybettik, Sezon içerisinde başarılı sonuçlar aldık, iyi karakterler ortaya koyduk ama finali yapamadık.

Karaköprü kulübü hem organizasyon ve yapı açısından hem de bünyesinde barındırdığı oyuncular açısından büyümek, gelişmek ve bir üst lige çıkmak istiyor. İnşallah geçen sezon play off'larda kaçırdığımız şampiyonluğu 2023-2024 sezonunda iyi maçlar oynayarak daha az hata yaparak yakalarız.

Kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum, geçen sezon ki oyuncu grubunun büyük bir kısmını tuttular.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ SÖYLEMDEN İBARET OLMAYACAK, SAHAYA YANSIYACAK

Ön bölgeye bir kaç transfer yaptık, eski oyuncumuz Umut Dilek takıma geri döndü.

Karaköprü Belediyespor'un kulüp yapısı, oyuncu karakteri, içinde ortaya koyduğu organizasyon güçlü, Ligin en favori takımlarından biriyiz ama bunu söylemekle kalmayacağız, gün gün, maç maç her hafta bunu ortaya koyacağız. Hem maç kazanacağız hem karakter ortaya koyacağız, hem oyunumuz gelişecek. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız.''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —