Tarih: 03.05.2023 20:25

Viranşehir Belediyespor'da hedef 3. Lig

Facebook Twitter Linked-in

Viranşehir Belediyespor, 3.Lig Play-Off maçı için Kayseri'de kampa girdi.

Temsilcimiz 4 Mayıs Perşembe günü 15.00'te Dersimspor'la karşılaşacak, kazandığı takdirde 6 Mayıs Cumartesi günü Siverek Belediyespor-Arapgir Belediyespor maçı galibi ile şampiyonluk karşılaşmasına çıkacak.

Daha sonra 1 ve 7.Grup şampiyonları futbol federasyonunun belirleyeceği bir statta Final maçına çıkacak. Kazanan takım 2023/2024 sezonunda 3.Lig’de yer alacak.

3. LİG HASRETİNE SON VERMEK İSTİYORUZ

Viranşehir takımının Teknik Direktörü Seyithan Özdaş, takımda sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını söyledi. Dersimspor maçını kazanıp, finale kalmak istediklerini Özdaş, şunları kaydetti:

''Kayseri'de Viranşehir'i en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Maçların zor geçeceğinin farkındayız. Gerek Viranşehir'de gerekse Kayseri'de tüm hazırlıklarımıza bu yönden gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Takımıma güveniyorum. Bunu başaracak potansiyel var. Büyük bir aksilik olmazsa buradan 3. lig takımı olarak dönmeyi hedefliyoruz. Çünkü Viranşehir 3. ligi fazlasıyla hak ediyor. İnşallah bunu el birliği ile başarıp, Şampiyonluğu başta  Belediye Başkanımız Salih Ekinci olmak üzere tüm Viranşehir halkına armağan edeceğiz" 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —