Tarih: 28.07.2023 11:50

Vekil Dusak'tan açıklama

Facebook Twitter Linked-in

DEDAŞ'ın Siverek'teki 20 köyün elektriğini kesmeden önce AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak ve yakınlarına jeneratör gönderdiği iddia edilmişti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın gündeme getirdiği bu iddiaya karşı Vekil Dusak'ın ne diyeceği merakla bekleniyordu. 

DEDAŞ'LA GÖRÜŞTÜK, 8 KIRSAL MAHALLEYE ELEKTİKLERİ VERİLECEK

Bu konuda susmayı tercih eden Dusak dün sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: ‹›Dedaş Enerji şirketi yetkilileri ile görüşmelerimiz sonucunda, Enerji kesintisi yapılan Fider 11 Taşlı Hattı üzerindeki Beyali, Kızılali, Taşlı, Ortayaşlı, Bozkuyu, Güzeğen, Yapızlar ve Sarıören mahallelerinin elektrikleri, bugün (27 Temmuz) itibarıyla verilecektir.''

YAPILANDIRMA ŞARTI VAR

Bölge sakinlerinden Vedat adlı bir kullanıcı Vekil Dusak'a; 'Bugün (28 Temmuz) akşama 16:00 a kadar musade edildi yani yapılandırılma yapılmazsa tekrar kesintiyle gidilecek' yanıtını verdi.

VEKİLDEN DİKKAT ÇEKEN CUMA MESAJI: HAKİKAT GELİŞMENİN ANAHTARIDIR

Öte yandan Vekil Dusak'ın Cuma mesajında ise şu ifadeleri kullandığı dikkatlerden kaçmadı: ''Hakikat, iç huzurun, sağlıklı toplum işleyişinin ve bilimsel gelişmenin anahtarıdır. Gerçekleri aramak ve kabul etmek, bireysel ve toplumsal düzeyde olumlu değişimlerin yolunu açar.''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —