Tarih: 25.07.2023 10:49

Valilik uyardı! Sakın dışarı çıkmayın

Facebook Twitter Linked-in

Yarından itibaren Urfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Urfa Valiliği, sıcak hava sebebi ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda vatandaşları bir kez daha uyardı.

VALİLİK: TEDBİRLİ OLUN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, 26 Temmuz Çarşamba günü itibari ile Urfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde olması bekleniyor. Urfa Valiliği tarafından vatandaşlara yapılan uyarıda, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

11-16 SAATLERİ ARASINDA DİKKATLİ OLUN

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde Çarşamba ve Perşembe gününde itibaren sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ile 6 derece üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11:00 ile 16:00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları, dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —