Tarih: 28.03.2024 12:16

Uyanınca belki de her şey bitmiş olacak!

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübünün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, oyuncuların maaş ve gereken ödemelerini alamadıkları gerekçesi ile 25 Mart 2024 günü antrenmanlara çıkmama kararı aldığı belirtilmişti. 

 

Futbolcuların o gün başlattıkları antrenman boykotu bugün de (27 Mart) devam etti.

 

UMUTLAR BEKİR BOZDAĞ'A BAĞLANDI

 

TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın da girişimlerinden şu ana kadar sonuç alınabilmiş değil. 

 

Taraftarlar bu durumun 2 Nisan Salı günü 14.00'te 11 Nisan Stadyumunda Sakayaspor'la oynayacağı kritik maça olumsuz biçimde yansımasından endişe ediliyor. Bazı taraftarlar ise krize çözüm bulunmaması halinde bunun Ak Parti oylarına da yansıyacağını dile getirdiler. 

 

UYANIN ARTIK 

 

Öte yandan Şanlıurfaspor FAN adlı hesap aracılığıyla yapılan çağrıda, 'Taraftar uyuyor, Yönetim uyuyor, STK'lar uyuyor, Siyasiler uyuyor, İşadamları uyuyor, Medya uyuyor,  Kısacası Şanlıurfaspor uyuyor. Uyanın artık'' ifadeleri paylaşıldı.  Ferhat Yeşilkaya adlı ise 'Uyanınca belki de herşey bitmiş olacak' yorumunu yaptı. 

 

SAHA ORTASINA FORMALARINI BIRAKMIŞLARDI 

 

Şanlıurfaspor'da yaşananlar akıllara geçmiş yıllarda yaşanan ekonomik krizleri getirdi.

 

2019-2020 sezonunu 2. lig Beyaz grubun son sırasında tamamlamış, TFF'nin pandemi nedeniyle düşmeyi kaldırması nedeniyle ligde kalmıştık. O sezon 'Transfer yasağı' nedeniyle gençlerden oluşan bir kadroyla yola çıkan Sarı yeşilliler, 2'nci haftada 11 Nisan Stadyumunda Tarsus İdmanyurdu'na 2-0 mağlup oldukları maçtan sonra ödeme yapılmamasını saha ortasına formalarını bırakarak protesto etmişti. Taraftarlar, bu tabloyu; 'Takımı bu hale getirenler utansın' şeklinde yorumlamıştı.  

BARAJ GAZETESİ


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —