Tarih: 15.05.2023 15:30

Urfaspor'da şampiyonluk iddiaları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

2. Lig Beyaz grupta seçim dolayısıyla 37'nci hafta maçları 16 Mayıs Salı günü oynanıyor. 

Sarı yeşilliler, deplasmanda Afyonspor'la mücadele edecek. Şanlıurfaspor'un şampiyonluk şansı yüzde 10 olarak değerlendiriliyor. Teknik Direktör Zafer Turan'ın bundan dolayı ideal kadroda bir değişikliğe gidip gitmeyeceği merakla bekleniyor. 

2. Lig yorumcusu Hüseyin Karabacak'a göre, Şanlıurfaspor'un önümüzdeki 2 maçı iyi değerlendirmesi gerekiyor, ne olacağı belli olmaz.

''SEN ÇORUM'A ÇELME TAK, BATMAN'I BİZE BIRAK''

Karabacak'ın değerlendirmesi şöyle: 

''Şanlıurfaspor'un Afyonspor'u mutlaka yenmesi gerekecek, sonra da Isparta'nın Çorum'a çelme takmasını bekleyecek. Zor bir ihtimal olsa da imkansız değil. İkinciliği garanti ama işin nereye gideceğini bilemezsin  Bu hafta Batman Petrol Arnavutköy Belediyespor'u yener, Isparta Arnavutköy'e çelme takarsa, son hafta Çorum, düşme potasına inen Arnavutköy'e gidecek. Son haftadaki Şanlıurfaspor-Batman Petrol maçı şampiyonluk havasındaki bir maça dönüşebilir.''

Program moderatörü Ahmet Karaca, Şanlıurfaspor'un düşme potasında bulunan Isparta'ya 'Sen Çorum'a çelme tak, Batman'ı bize bırak' mesajı verdiğini vurguladı. 

AFYONSPOR KOLAY LOKMA DEĞİL 

Karabacak ise, ''Şayet Çorum FK bu hafta kazanır ve şampiyonluğunu ilan ederse, ben Şanlıurfaspor hocasının yerine olsam kadroyu riske atmam, sakatlık olabilir, kart cezalısı durumu olabilir, bu nedenle rotasyona giderim. İkincilik nasıl olsa garanti, play off'ta başarılı olduğun anda kimse sana Batman'ı niye yenemedin?' diye sormaz'' dedi.

Afyonspor'un kendisini göstermek isteyen genç ve yetenekli oyunculara sahip olduğunu anlatan Karabacak, 'Afyon takımı oyuncuları Şanlıurfaspor maçına piyasa maçı olarak bakabilir, bu nedenle dikkatli olması gerekiyor' dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —