Tarih: 19.06.2023 16:08

Urfaspor kongreye gidecek mi?

Facebook Twitter Linked-in

Sezonu Play off şampiyonu olarak tamamlayarak 1. Lige yükselen Şanlıurfaspor'da olağanüstü kongrenin yapılıp yapılmayacağı Kulüp Başkanı Haçim İzol ve yönetim kurulu üyelerinin bu hafta içinde Vali Salih Ayhan'la kulüp yönetim kurulu üyelerinin yapacağı görüşme sonunda netlik kazanacak. 

YA MEVCUT YÖNETİMLE YOLA DEVAM EDİLECEK YA DA YÖNETİM KURULU YENİLENECEK

Geçen sezon başında 2 yıllığına seçilen mevcut yönetimin kongre yapma mecburiyeti bulunmuyor. Ancak Vali Salih Ayhan, 'Yenilenmiş bir yönetimle sezona başlayalım' derse Şanlıurfaspor'da olağanüstü kongre kararı alınacak. 

Vali Ayhan'la yapılacak görüşmede, 2023-2024 sezonuna dönük çalışmalar da masaya yatırılacak. Geçen sezon Kulübün ekonomik yükünü Valilik, Büyükşehir ve ilçe Belediyeleri omuzlamıştı. 5 sezon sonra geri dönülen 1'nci Ligde sponsorlarla, stat reklam tabelalarıyla, kombine bilet satışlarıyla gerekli olan sıcak paranın temin edilmesine çalışılacak. 

ÜYELERİN ÇOĞU EMİN YETİM DÖNEMİNDE KAYDEDİLMİŞ

Şanlıurfaspor'un 1500'ün üzerinde üyesi bulunuyor. İddialara göre, bu üyelerden yarıdan çoğu Emin Yetim döneminde kaydedilmiş.. Üye sayısını arttırmak ve Emin Yetim'in Kulüp üzerindeki hakimiyetini ortadan kaldırmak Vali Ayhan'ın Şanlıurfaspor'la ilgili yapacağı çalışmalar arasında gösteriliyor.

Kulübe bugün üye olarak kaydedilecek bir kişi tüzük gereği ancak 6 ay sonra oy kullanma hakkına sahip olabiliyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —