Tarih: 25.07.2023 10:43

Urfaspor kaç oyuncu daha alacak?

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, 'Nokta atışı' transferler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Gece yarısı Kulübün sosyal medya hesapları aracılığıyla transferlere ilişkin kısa bir açıklama yapan İzol, sürecin uzamasını yüksek maliyetlere bağladı, bu anlamda sıkı pazarlıklar yürürttüklerini anlattı.

 

İzol, açıklamasında şunları kaydetti:

 

''İkinci etap kampımız geçen Cuma başladı. Olivier Thill'le zaten daha önce anlaşmıştık. süreç biraz uzadı. Şu anda sabahın 4'ü, Bir uçak İtalya'dan, bir uçak Fransa'dan İstanbul Havalimanına geldi. Ortalama 10 gündür görüşüyoruz. Sürecin uzaması sıkı pazarlıklardan kaynaklanıyor, prosödürler aşılıyor. Çünkü maliyetler inanılmaz yüksek. Bu anlamda ince eleyip sık dokumamız gerekiyor.

 

Stoper mevkii için Papa Alioune Ndiaye'yla anlaştık. Çok yorucu, çok sıkı bir pazarlık sonucunda ortak bir noktada buluştuk. Şanlıurfaspor'un menfaatlerini koruyup rakamı istediğimiz seviyeye indirdik, imzalar atıldı, Şanlıurfaspormuza hayırlı olsun diyorum.

 

Transferlerimiz devam edecek. İhtiyaç duyulan mevkiler için doğru, maliyetleri uygun nokta atışı transferler yapmak temel hedefimizdir. 

 

5 transferimiz daha olacak. Yarın 2 nokta transferimiz daha gerçekleşecek. Forvet için teknik ekibimizle birlikte çok hassas bir çalışma yapıyoruz 3 aday içerisinden birini kadromuza katıp kamuoyuyla paylaşacağız. 

 

Takımımıza, bizlere güvenin. flaş transferlerimiz sürekli kamuoyuyla paylaşılacaktır. Bizden güzel haberler bekleyebilirsiniz''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —