Tarih: 21.07.2023 15:14

Urfaspor ikinci etap için Bolu'da toplanıyor

Facebook Twitter Linked-in

6 yıl aradan sonra mücadele edeceği 1. Ligde ilk maçını kendi sahasında Altay'la yapacak olan Şanlıurfaspor Bolu'da ikinci etap kampına bugün başlıyor. 

 

7 Temmuz'dan 19 Temmuz'a kadar Bolu Termal tesislerinde fizik kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan Sarı yeşilliler, altyapı takviyeli kadrosuyla çıktığı ilk hazırlık maçında Keçiörengücü'ne 2-0 mağlup olmuştu. 

 

Teknik Direktör Zafer Turan, yeni transferlerin de katılacağı ikinci etap kampına büyük önem veriyor. Önümüzdeki 3 haftalık kısıtlı zamanda Sarı yeşilliler, bir yandan kaynaşmaya çalışacak diğer yandan hazırlık maçları oynayarak eksiklerini gidermeye çalışacak. 

 

ŞU ANA KADAR GELENLER VE GİDENLER

 

Sarı yeşilliler şu ana kadar iç transferde Bünyamin Balat, Mehmet Yiğit, Cumali Bişi, Kaleci Aydın Bağ, Adem Eren Kabak'la anlaştı.  Geçen sezon Adana Demirspor'dan kiralanan Abdulsamet Burak'ın takımda kalması için de temaslar sürüyor. 

 

Dış transferde şu ana kadar Eyüpspor'dan Al Hassan Touré ve Sakaryaspor'dan sol bek Hüsamettin Tut'la sözleşme imzalandı. Eyyüpspor'dan transfer edilen Lüksemburglu Olivier Thill başta olmak üzere isimleri gizli tutulan oyuncuların isimleri bu hafta içinde açıklanacak. 

 

Bilindiği gibi Kemal Rüzgar, Feyyaz Belen ve Mehmet Alp Kurt Menemen Belediyespor'a, Barış Gök Iğdırspor'a, Erkam Develi Keçiörengücü'ne, Alpay Koçaklı  Van FK'ya, kaleci Ramazan Köse Etimesgut Şekerspor'a gitmişti. Takımla ilişkisi kesilen oyuncular arasında Mustafa Durak da var. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —