Tarih: 15.07.2023 17:01

Urfaspor Başkanı İzol'dan flaş açıklama: Adayım !

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıuraspor Başkanı Haçim İzol, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:”17 Temmuz Pazartesi günü yapılacak Şanlıurfaspor kongresinde adaylığımı sunmuş bulunmaktayım yıllardır özlemini duyduğumuz güçlü Şanlıurfaspor hedefi ile 3 aydan bu yana başkanlığını yaptığım sevdamız için geleceği esas alan ve sağlam temellere dayalı çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışının ilk temelini oluşturan planlarımızda Şanlıurfaspor Kulübü olarak Şanlıurfa Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve 3 merkez ilçe belediyemiz ile ortak hareket ediyoruz. Buna paralel olarak hem maddi hem de vizyoner bakış açısına sahip yeni bir yönetim olmazsa olmazımızdır ve yine bu yönetim Şanlıurfaspor'un başarısından öte hiçbir şekilde beklentisi olmayan isimlerden oluşacaktır.

Şimdiden çok ciddi sponsorluklar için imza safhasına geldiğimiz yönetimimiz; alacağı kararlarla da ortak paydada buluşması, şeffaflığı esas alması ilkelerimiz arasında yer alacaktır. Takımımızın 1. Lig'de kalıcı ve Süper Ligi hedefleyen isimler için de prensipte anlaştığı sürpriz transferler bulunmaktadır. Tüm bunların alt yapısı hazırlanmıştır.

Siz Şanlıurfa halkımızın da desteği ile kongre sonrası seçilmemiz halinde Şanlıurfasporumuz için yeni bir dönem başlayacaktır.  Yeni bir Şanlıurfaspor, yeni bir vizyon ve Şanlıurfa'nın hak ettiği yere gelebilmesi için Haçim İzol olarak yönetime talip olduğumu kamuoyuna bildiririm.”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —