Tarih: 12.03.2024 01:01

"URFALILARIN KAPISINDAN GİREMEYECEĞİ DEĞİL! DERDİNİ ANLATACAĞI BİR BELEDİYE İÇİN OYLAR ZEYNEL BAŞKANA"

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayı hedefleyen eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Ahmet Bahçivan, Yeniden Refah Partisi ile anlaşmış fakat yerel seçimlerde “Ahlaklı Belediyecilik” sloganı ile halktan oy isteyen Yeniden refah Partisi, Bahçivan’a çalım atarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak uzun yıllardır Ak Parti’de siyaset yapan Mehmet Kasım Gülpınar’ı açıklamıştı. Yaşanan bu süreçle ilgili Bahçivan şeffaf bir şekilde açıklama yapmıştı. Yeniden Refah Partisi yetkilileri de bu konuda sessizliklerini korumuşlardı.

 

“URFALILARIN KAPISINDAN GİREMEYECEĞİ DEĞİL! HERKESİN DERDİNİ ANLATACAĞI BİR BELEDİYE İÇİN OYLAR ZEYNEL BAŞKANA”

Yeniden Refah Partisi’nin kendisine attığı çalımın ardından ortada görünmeyen Bahçivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitinginde ortaya çıktı. Ak Parti’yi ve Zeynel Abidin Beyazgül’ü destekleyeceğini ve projeleriyle Urfalıların hizmetinde olacağını açıklayan Ahmet Bahçivan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi seçimleri ile ilgili ilginç iddialarda bulundu. Vaadinde durmayanlarla ve aldatanlarla değil sözünde duranlarla birlikte Urfa’ya hizmet edeceğini vurgulayan Bahçivan, “Urfalıların kapısından giremeyeceği bir belediye yerine Zeynel Başkanla herkesin derdini anlatabileceği bir belediyecilik anlayışı için Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceğini açıkladı. Eski belediye başkanı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “Çok şükür vadinde durmayan aldatanlarla beraber olmadım. Sözünde duranlarla Urfa’ya hizmete devam. Amacımız Urfa! Urfalının yarın kapısından giremeyeceği bir Belediye değil, herkesin rahatlıkla derdini anlatabileceği, girebileceği bir belediye olacak, Urfa Belediyesi Zeynel Başkanla.  Zeynel başkan pişman ettirmez o, bir Urfa yerlisi vah vah dedirtmez, yeni projelerle yanında olacağım Urfa için. İktidar gücüyle inanın Urfa’mıza çok güzel projeler kazandıracağız. Urfa’yı seven bir Cumhurbaşkanıyla yola devamla Urfa kazanacak Urfalı kazanacak.”

BARAJ GAZETESİ


Çok şükür vadinde durmayan aldatanlarla beraber olmadım
Sözünde duranlarla Urfa’ya hizmete devam. Amacımız Urfa
Urfalının yarın kapısından giremeyeceği bir Belediye değil ,herkesin rahatlıkla derdini anlatabileceği,Girebileceği bir belediye olacak, URFA Belediyesi Zeynel…

— Ahmet BAHÇİVAN (@ahmetbahcivan63) March 11, 2024


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —