Tarih: 29.05.2023 13:06

Urfalılara hakaret eden kişiye tepkiler gecikmedi !

Facebook Twitter Linked-in

2. Tur Cumhurbaşkanlık Seçimleri kapsamında  Erdoğan’a yüzde 64’lık büyük destek veren  Şanlıurfa halkına hakaret eden sosyal medya kullanıcısına tepki yağdı.

Kemâl Eren Berk isimli sosyal medya kullanıcısı, Urfalılara Erdoğan’a destek verdikleri için ağza alınmayacak sözler sarf etti. Berk, şunları söyledi:‘’Şanlıurfa kadar şerefsiz, cahil, puşt bir memleket yoktur! Askerliğimi orada yapmıştım ve Şanlıurfa halkının ne kadar geri zekalı olduğumu o yıllarda görmüştüm! "Tayyip bizim son peygamberimiz" diyorlardı. Bu kulaklar bunu işitmişti! Ayrıca, 12 Eylül 2010 referandumunda, jandarma olarak, bölgede köyleri geziyorduk ve aynı bugünkü gibi toplu oy kullanılıyordu. O günden bugüne bir şey değişmemiş! Şanlıurfa'yı baştan aşağı bombalasam, içim ancak soğur!’’

Duruma tepki gösteren Gazeteci Ferhat Özer ve Ekrem Demirbilek sosyal medya hesaplarından tepkilerini ortaya koydu.  

Gazeteci Ferhat Özer, şunları söyledi:“Eğer ki, şerefli biri olmuş olsaydın küfür etmezdin. Eleştiri yapardın ama topluma ve Urfalılara küfür ederek değil. Zaten senin gibi şerefsizler yüzünden Bu ülkede kötü şeyler oluyor.”

Gazeteci Ekrem Demirbilek de tepkisini şu sözlerle ortaya koydu:”Yiyorsa gel yüzümüze söyle. Kullandığın sözlerin hepsini sana geri iade ediyorum. Biraz şerefin, haysiyetin varsa gel yüzümüze söyle.”

Ayrıca Şanlıurfalılar, bu hakaretleri yapan kişi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —