Tarih: 15.05.2023 15:35

Urfalılar, seçim sonuçlarını değerlendirdi !

Facebook Twitter Linked-in

Seçim sonuçlarının vatana ve millete hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Mustafa Tunç,’’Seçim sonuçlarıyla Allah memleketimize, ülkemize ne hayırsa onu eylesin. Ama bir doğru var yani. Tekrardan Recep Tayip Erdoğan, kazanması gerekiyordu zaten. Yani beklediğimiz bir oy değildi aslında, hani burada bağımsızlarımız da vardı. Yani memleketin bir öz evladı Fatih Bucak da vardı. Onun da çıkışını bekliyorduk; ama memleket hakkında ne hayırlıysa Allah onu eylesin. Doğru olan budur, doğru bir seçim oldu.”dedi.

URFA’DA BEKLEDİĞİMİZ GİBİ ÇIKTI 

İkinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın galip geleceğini öngeren Mehmet Kılıç, şunları söyledi:’’2023-2024 seçimleri beklediğimiz gibi geçti. Yine AK Parti biliyorsunuz Urfa'da büyük bir oy potansiyeline sahip bir Parti ve her zaman Akçakale, Şanlıurfa, Harran olsun, hep Cumhurbaşkanımıza yüzde 91, 99 oy oranlarıyla destek çıkan yerlerimiz, yani beklediğimiz gibi çıktı. Sadece biraz oylarımız şu an gecikmedi. İnşallah onlar da devam edecek. Cumhurbaşkanlığı tekrar Recep Tayyip Erdoğan'la olacak.”

SİNAN OĞAN’A ÇAĞRI !

Şanlıurfa’nın renkli simalarından olan Mustafa Göktaş da ikinci turda yapılacak seçim ile ilgili tahminlerde bulundu. Göktaş, şöyle konuştu:”2002 Doğru Yoldan milletvekili adayıydım Ülkemize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Güzel bir seçim oldu. Şimdi alacaksın ve bu Cumhurbaşkanımız önümüzdeki ikinci turda buradan da inşallah başaralı çıkar. Ben Sinan Oğan’a çağrıda bulunmak istiyorum, Cumhuriyete destek çıksın.

REİS YİNE KAZANACAK !

Seçmenlere sitem eden Bayram Tepe,”Keşke bu duruma gelmeseydi. Cumhurbaşkanınız açık ara götürseydi çok iyi olurdu, bu seçimler ilk tur bizimdi; ama halkımız kesinlikle nankör çıktı. Keşke böyle olmasa. Bu duruma gelmeseydi. İnşallah alacağız onu da yine reis olacak.” diyerek sözlerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —