Tarih: 22.04.2024 10:35

Urfa’da itfaiye erleri atama bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Urfa’nın en önemli sorunlarından birisini hiç şüphesiz işsizlik oluşturuyor. İşsizliğin en önemli nedenlerinden birisi ise her yıl üniversitelerden mezun olan yüz binlerce öğrenciye rağmen ihtiyaç duyulan kadrolara atama yapılmaması. Atanamayan öğretmenler, doktorlar, hemşireler konusu kamuoyunda çokça dillendirildiği için sorunları yakından biliniyor. Bunlardan birisi de okullu itfaiye erleri.
Söz konusu bununla ilgili sosyal medyada birleşip seslerini duyurmaya çalışan ve atama bekleyen itfaiye erlerinin yorumları şöyle;
Şanlıurfa’nın tüm itfaiye birimlerinde personel eksikliği var. Biz bu bölümü okuduk ve eğitimini aldık. Personel eksikliğinin olduğu yerlerde çalışmaya canla başla hazırız. İtfaiye öğrencileri olarak atama istiyoruz.
Urfa Bld.'si son 5yıl içerisinde İtfaiye mezunları için alım açmamış,el altından liyakatsız alımlar yapmıştır.Yeni Bld. Başkanımızdan @mkasimgulpinar_  ricamız  bir an önce alım açmasıdır. @Adalet82_82  sizden ricam bize destek olmanız.#gencitfaiyecileralımbekliyor
Biz atanamamış genç itfaiyeciler olarak ümidimizi sizler olarak görüyoruz ve sizlerin bizim mağduriyetimizi gidereceğinize ve alım açacağınıza inanıyoruz. @sanliurfabld
Bizler, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı mezunları olarak; mezun olduğumuzdan bu yana Şanlıurfa Belediyesinden alım beklemekteyiz. Fakat Şanlıurfa'nın çok sayıda itfaiye eri ihtiyacı olmasına rağmen herhangi bir alım yapılmadı.
Şanlıurfanın tüm itfaiye birimlerinde personel eksikliği var. Biz bu bölümü okuduk ve eğitimini aldık. Personel eksikliğinin olduğu yerlerde çalışmaya canla başla hazırız. İtfaiye öğrencileri olarak atama istiyoruz.
Sivil Savunma ve İtfaiye bölümlerinden mezun olan binlerce genç, özelikle belediyelere alınan itfaiye erlerinin bu işin uzmanı olan ve okulunu okumuş kişilerden olmasını isteyerek atama bekliyorlar.
Genç ve Dinamik İtfaiye Mezunları Olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Alım Yapmasını İstiyoruz Lütfen Sesimizi Duyun (Meslegimizi yapmak istiyoruz)
Yaklaşık 2.5 milyon nüfuslu Şanlıurfamızın genç, dinamik ve atik itfaiye erlerine ihtiyacı vardır. Biz bu bölümün mezunları olarak bu konuda gerekli tüm eğitimleri aldık. Şanlıurfamızın dinamik yapısını, kentsel yapılaşmasını çok iyi biliyoruz. Bu kutsal görevi başarıyla+++
Şanlıurfa itfaiyesinin  personel ihtiyacının giderilmesi ve yangınlar artmadan bir an önce güçlendirilmesi için itfaiyecilik bölümü mezunu Itfaiye mezunları olarak memleketimize hizmet etmek için atama istiyoruz.
yoksa yaz dönemi giripte yangınlar artmadan bir an önce güçlendirilmesi için İtfaiyecilik bölümü mezunu Urfalı gençler olarak memleketimize hizmet etmek için atama istiyoruz.

MEHMET SALİH ŞANSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —