Tarih: 30.05.2023 09:38

Urfa'da havadan yorgun mermi yağdı!

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini zaferle tamamlamasının ardından  Urfa'da da AK Partililer sokağa dökülerek kutlama yapmış, .  Seçim zaferinin silahlarla havaya ateş edilerek kutlanması acı bilançoya dönüştü. 

Silahlı kutlama yapan kişilerin havaya sıktığı mermiler ise adeta yağmur gibi yağdı. Kiminin önüne, kiminin arabasına, kiminin balkonuna kadar giren yorgun mermiler panik oluşturdu.

Kutlamanın dozunu kaçırıp havaya ateş açanlar yüzünden  Urfa kent merkezinde biri kız diğeri erkek olmak üzere 2 çocuk ağır şekilde yaralandı. Yorgun mermilerin isabet etmesi sonucu çok sayıda kişi de hafif şekilde yaralanarak ayakta tedavi gördü, bazı araçların camları kırıldı

Eyyübiye’deki  Şanlıurfa  Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran  Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan K.C. (15) ve E.G.nin (16) başından yaralı oldukları ve durumlarının ciddiyetini  koruduğu öğrenildi. Siverek'te de ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

28 Mayıs gecesi Urfa'da 155 Polis imdata 1222 ihbarın geldiği ve çok sayıda ruhsatsız silahın ele geçirildiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —