Tarih: 29.04.2024 11:52

Urfa yine intihar olaylarıyla çalkalanıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Urfa’da son zamanlarda yeniden peş peşe intihar olayları yaşanıyor. 
Urfa’da intihar eden ve intihar girişiminde bulunanların sayısı hızla artıyor. Urfa son zamanlarda yaşanan intihar olayları tedirginlik yaratırken, son olarak kentte iddiaya göre,   M.A.K. (57), henüz bilinmeyen bir nedenle apartmanın önünde pompalı tüfeği boğazına dayayıp ateşledi.  Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsı ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan M.A.K.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Bir diğer intihar vakası ise Ceylanpınar ilçesinden geldi. İddiaya göre ilçede Galericilik işiyle uğraşan 22 yaşındaki Salih K. henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yanında bulundurduğu silahını göğsüne dayayarak intihar girişiminde bulundu. Salih K. isimli genç daha sonra kanlar içinde yere yığıldı.
Salih K.’yi kanlar içerisinde gören yakınları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Salih K. isimli genç Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Salih K.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 
“EĞER BİR GÜN BANA BİRŞEY OLURSA...”
Öte yandan Salih K., intihar etmeden önce yaptığı bir paylaşımda , “Eğer bir gün bana bir şey olursa ve sessiz sedasız gidersem bilin ki  iyiliğimden gitmişim ve sessiz kaldığım için gitmişimdir. Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Herkes hakkını helal etsin yeter bana. Benim annem gibisi yok babam zaten çınar ağacı şimdiye kadar gölgesinde büyüdüm ama bazıları şunu unutmasın ki bu dünyada yaptığınız bu dünyada kalmıyor be diğer dünyası da var” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —