Tarih: 13.07.2023 09:59

Urfa vekilleri, Milli Eğitim Bakanı ile bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Tekin’i AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Abdulkadir Emin Önen, Hikmet Başak, Faruk Pınarbaşı, İbrahim Eyyüpoğlu, ve Abdullah Dusak ziyaret etti. 

Vekiller, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Şanlıurfa’nın eğitim konusunda eksik kalan yatırımların yapılmasını talep etti.

Şanlıurfa Milletvekili Asuman Cevahir Yazmacı, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:“Şanlıurfa vekilleri olarak seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da kentimizin, yöre halkımızın beklentilerini, ihtiyaçlarını, isteklerini karşılayabilmek, eksiklerin giderilmesini sağlamak için çaba göstermeye devam ediyoruz. 

Milli Eğitim Bakanımız Sayın @Yusuf__Tekin’i TBMM’de ziyaret ederek, Şanlıurfa’daki eğitim alanındaki eksikleri dile getirip, bu alanda yapılabilecekler konusunda destek istedik. 

Şanlıurfa’nın “maksimum hizmet puanı” verilen iller kapsamına alınması, yeni öğretmen atamaları, okul, kütüphane, çok amaçlı salon sayılarının arttırılması ve mevsimlik işçilerimizin çocuklarının eğitim imkânlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür eder, Sayın Bakanımıza görevlerinde kolaylıklar dilerim.”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —