Tarih: 27.07.2023 15:19

Urfa tarımının sorunlarını Bakan Yumaklı'ya ilettiler

Facebook Twitter Linked-in

Bakan ziyaretinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyyüpoğlu, Hikmet Başak, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve Şanlıurfa Ziraat Odası Koordinasyon Kurulu Başkanı Hikmet İpar da hazır bulundu.

Heyet, tarım alanındaki temel sorunlar, GES projesi, pamuk fiyatları, sulama projeleri ve diğer konular noktasında Bakan Yumaklı’dan destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:“AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz, TZOB Yön. Kur. Üy. ve Şanlıurfa Zir. Od. Bşk. Ahmet Eyyüpoğlu ve Şanlıurfa Zir. Od. Krd. Kur. Bşk Hikmet İpar ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettik. Bakanımıza; Çiftçilerimizin karşılaştığı sorunların başında gelen, - Elektrik sorunu - Yarım kalan sulama projelerinin tamamlanması - GES’nin yaygınlaştırılması - Fıstığa alan bazlı desteğin verilmesi - Pamuk primlerin güncellenmesi - Ziraat Odaların şartlarının iyileştirilmesi Konularını arz edip çözümü için bakanımızdan destek talep ettik.”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —