Tarih: 02.06.2024 09:28

Urfa Baro Başkanı Şenyaşar ailesini yalnız bırakmadı

Facebook Twitter Linked-in

14 Haziran 2018 yılında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında çıkan silahlı kavgada eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar’ın Urfa’dan Ankara’ya taşıdığı Adalet Nöbeti sürüyor.
Adalet arayışının 118’inci gününde Emine Şenyaşar, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi ( DEM Parti) Urfa Milletvekili olan oğlu Ferit Şenyaşar ile birlikte bir basın açıklaması düzenledi. Baro Başkanı Abdullah Öncel de destek için hazır bulundu ve bir açıklama yaptı.
Baro Başkanı Abdullah Öncel, yaptığı açıklamada: “Emine Anne’nin 846 gün süren Urfa Adliyesi’nin önündeki ‘Adalet Nöbeti’ne başta hukuk camiası ve duyarlı kamuoyu elbette ki karşılık verdi. Ancak adalet çağrısı maalesef ki yargı mensupları tarafından duymazdan gelindi. Adaletin tecelli etmesi ve gerçekleşmesi için bizler hukuk örgütleri olarak ilk günden itibaren Emine Şenyaşar’ın yanında olduk ve adalet sağlanıncaya dek yanında olmaya da devam edeceğiz. Emine Şenyaşar annenin şahsında hak ve hukuk mücadelesine destek olan herkese Şanlıurfa Barosu Başkanı olarak teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

MEHMET SALİH ŞANSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —