Tarih: 24.08.2023 10:33

Urfa AKSA'da sıra çilesi

Facebook Twitter Linked-in

Urfa'da doğalgaz işlemi yaptırmak eziyete dönüştü. 

Urfa'da doğalgaz dağıtım lisansı kapsamında doğalgaz dağıtım faaliyetlerini yürüten Aksa Doğalgaz A.Ş.'nin sadece Balıkayağı kavşağı üzerinde bir binada işlem yapması ve işlemlerin geç sürmesi vatandaşları çileden çıkarıyor. 

İşlem yapmak için Aksa'ya giden vatandaşlar, öğlen saatlerinde sıramatik kapanmıştır, sıra kalmamıştır' uyarısı asılıyor.  Görevlilerin , 'Erken saatlerde gelmeniz gerekiyor' tavsiyesiyle karşılaşan vatandaşlar sıra bulamayıp geri dönüyor.

TEK MERKEZDE İŞLEM YAPMAK HALKA ZÜLUMDUR

Abonelik ve diğer işlemler için Aksa'ya gelen vatandaşlar, tepkilerinişu sözlerle dile getirdi:

“İşlemlerimizi yapmak için sabahtann beri bekliyoruz. Neredeyse bir günümüz burada geçiyor. Herkesin işi gücü var. Ama buraya geldiğimizde saatlerce beklemek zorunda kalıyoruz. İşlemler çok geç ve ağır işliyor. Bir sayaç almak veya abonelik işlemleri için uzun süre beklemek mecburiyetinde kalıyoruz. Bu sorunların çözümü için yetkililerin harekete geçmesi gerekiyor.  Koca kentte sadece bir merkezde bu işlemlerin yapılması bu halka zulümdür,  rezalettir..  1 günün bile doğalgaz abone almaya yetmiyor Kent genelinde 4-5 tane merkezde bu işlemler yapılırsa, sorunlar çözülecektir. Umarız bu sorun biran önce ortadan kalkar”

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —