Tarih: 22.02.2024 12:57

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Urfa’da

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Uraloğlu'nu Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ak Parti Şanlıurfa milletvekileri Bekir Bozdağ ,Mehmet Ali  Cevheri ve Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu eşlik etti.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret ederek hatıra defterini imzalayan Uraloğlu, daha sonra Valilik Toplantı Salonu'na geçti. Toplantı basına kapalı gerçekleşti. Bakan Uraloğlu, Şanlıurfa temasları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ziyaret ederek, kentte devam eden ve planlanan ulaştırma projeleri hakkında bilgi alacak. 
Daha sonra Şanlıurfa Şehir Hastanesi Kavşak Projelendirme Alanı ve Balıkayağı Kavşağı Proje Alanı'nda incelemelerde bulunacak olan Bakan Uraloğlu, Karaköprü Karayolları Şantiyesi'nde de brifing alacak ve basın açıklaması yapacak.
Konuya ilişkin Urfa Valiliğinden yapılan açıklamada, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu programına Valiliğimizi ziyaret ederek başladı. 
Ulaştırma alanında İlimizde yürütülen çalışmaları ve yeni projeleri değerlendirme fırsatı bulduğumuz ziyarette taleplerimizi de ilettik. 
Sayın Bakanımıza Şanlıurfa’ya destekleri için teşekkür ediyorum” denildi.

MEHMET SALİH ŞANSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —