Tarih: 08.06.2023 10:56

Turizmin göbeğinde üstyapı rezaleti

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa turizminin göbeği olarak kabul edilen Kızılkoyun'da yine üstyapı rezaleti yaşandı. 

Geçen yıl Mayıs ayında yine aynı caddede asfalt çökmüş bir araç çukura saplanmıştı. Haleplibahçe caddesinde bugün yine aynı sorun tekrarlandı. Asfaltta meydana gelen çökmeye rağmen yolun kapatılmaması eleştiri konusu oldu. 

Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, Cep telefonuna kaydedilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak,  şu yorumu yaptı: ''Sahipsiz ve beceriksiz yöneticilerin şehri, Turizmin Başkenti Şanlıurfa'nın 10 tane kamelyalı Kızılkoyun çay bahçesi önünde yağmur sularının getirdiği taş, toprak ve çöken yolu ne gören var ne de ilgilenen... Ama bilbordlarda her gün çay bahçesi diye reklamı yapılıyor. YAZIK...''

ŞEBEKE ZARAR GÖRDÜ, SULAR KESİLDİ

Haleplibahçe'de asfatın çökmesi içme suyu şebekesine zarar verdi. Çalışmalar nedeniyle Atatürk Mahallesi başta olmak üzere Aşağı Çarşı bölgesi susuz kaldı. ŞUSKİ yetkilileri, arızanın giderilmesi için çalışmalara başlandığını belirterek, ''Arızanın giderilmesi için çalışmalara başlandı. Şebekeye tahmini olarak saat 15.00'te su verilecektir'' bilgisini verdi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —