Tarih: 27.07.2023 10:35

'THY Urfalıları mağdur ediyor'

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, GAP Havalimanından gerçekleşen uçak seferleri sayısının yetersizliğini eleştirdi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Karadağ,  doluluk oranının yüksek olmasına rağmen uçak seferlerinin azaltıldığını, bu durumun mağduriyetlere yol açtığını belirterek, şu yorumu yaptı:

''Ülkemizin en büyük havalimanlarından biri olan Şanlıurfa GAP Havalimanında uçak seferlerinin iptal edilme sebebi nedir?

MAĞDURİYET YARATIYOR

Uçak seferlerinin doluluk oranı ve yoğunluğu fazla olmasına rağmen, haftalık farklı şehirlere yaklaşık 50 seferi bulunan Havalimanında seferlerin iptal, edilmesi ve yolcuların bilet bulamaması büyük mağduriyet yaratıyor.

Turizm sezonunda Şanlıurfa havalimanında uçak seferlerinin iptal edilmesi akıl dışıdır.

Çevre illerde uçak seferleri iptal olmazken, Şanlıurfa GAP Havalimanında sık sık uçuşlar iptal ediliyor...”

UÇUŞ NOKTALARINDAKİ AYRIM ORTADAN KALDIRILMALI 

Bu konuda bir tepki de CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan geldi. Tanrıkulu, sosyal medyadan; ''THY, bölgedeki yurttaşlarımıza eziyet çektiriyor. Uçuşların birçoğu iptal ediliyor, insanlar işlerini halledemiyor, hastalarına, cenazelerine gidemiyor. THY’ye çağrı yapıyorum; bölgede uçuş noktalarına uygulanan ayrımı ortadan kaldırın.'' çağrısı yaptı.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —