Tarih: 19.02.2024 10:18

Tercih edilmemek Bahçivan'ın içine dert oldu

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı, işadamı Ahmet Bahivan, kendisini ilimizden Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstermeyen, Mehmet Kasım Gülpınar'ı tercih eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a sert eleştiriler yöneltmeye devam ediyor.

 

Bahçivan sosyal medya aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada Erbakan'a sert sözlerle yüklendi. 

 

MÜCAHİT TEZAHÜRATLARIYLA MÜCAHİT OLUNMAZ

 

Seçim atmosferine girdiklerini, partilerin adaylarını belirlemek adına son aşamaya geldiklerini, aday olmayanların başka partiye çok rahat geçtiklerini anlatan Bahçivan, ‹Hemen o partinin dava sahibi olduğunu söylüyorlar, ne kadar ucuz siyaset. Bunu söyleyenlere değil, o partinin Genel Başkanına şaşıyorum. Özellikle ideolojik bir tabanı olan Yeniden Refah Partisi'ne.› dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

 

‹Zannediliyor ki gelen kişinin getirdiği oylar partinin oylarıdır. Ne ilgisi var, bu oylar suyun üzerindeki köpük gibidir. Rüzgar dinince köpük suya karışır, bu oylar da asli yerine çekilir.

 

YRP'nin tabanı bunun farkındadır ve buna asla prim vermez. O bilir ki! Bir kaç kişinin ‹Mücahit Mücahit› tezahüratıyla Mücahit olunmaz!! 

 

Dava adamlığı hemen parti değişimiyle olmaz. Dava adamı olmak emek ister zaman ister, fedakarlık ister,  YRP tabanı da bunu çok iyi bilir ve farkındadır. Kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı seçimde bunu görecektir.

 

Erbakan hocamızın siyasi mirası ile Fatih Erbakan Genel Başkan olmuştur. Fakat lider olamamıştır.

 

Bilmelidir ki o mirasta hepimizin hakkı vardır, ümmetin hakkı vardır. Gerçek dava arkadaşlarını dışlayarak, yol giden Fatih Erbakan'la yürüyen kaç baba dostu kalmıştır.

 

Bu anlayışla hareket eden birinden olsa olsa bir Dernek Başkanı olur, Siyasi lider olamaz.

 

Sözünde durmayan, vefa ve sadakattan habersiz olanlardan ne parti başkanı olur ne de lider›

ZÜBEYDE YAVUTÜRK


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —