Tarih: 09.06.2023 11:01

Tepkiler ses getirince Zabıta harekete geçti

Facebook Twitter Linked-in

Çamaşır suyuyla yıkandıktan sonra pişirilip müşterilere yemek olarak servis edilen yarım ton bozuk tavuk eti 31 Mayıs 2023 günü Haliliye Belediye Zabıtası ekiplerinin denetimleri sırasında ele geçirilmişti. 

Bahçelievler'de bulunan 'Alzein' adlı işletmenin mühürlendikten bir süre sonra yeniden açılması dün sosyal medyada tepkilere yol açınca Zabıtalar o işyerine gidip yeniden mühürleme işlemi yaptı. 

BİZİM İNSANIMIZ YAPSA CANINA OKURLAR, ELİN YABANCISINA KARŞI ACİZ KALIYORLAR

Bu konuyu dün sosyal medya hesabına taşıyan Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, 'Halka hizmet etmedikleri gibi insan sağlığının tehlikeye atılmasına göz yumanlar bu şehrin yöneticisi değil, yüz karalarıdır. Böyle bir işletmenin tekrar faaliyet göstermesi bunun bir göstergesidir. Bizim insanımız olsa canına okurlar. Ama elin yabancısına karşı aciz kalıyorlar.' yorumunu yapmıştı.  

SINIR DIŞI ETMEK AKILLARINA GELMİYOR

Bu gelişme 'Mührü hangi cesaretle kırıyorlar?' sorusunu beraberinde getirdi.  Şanlıurfaspor eski Kalecisi Ferhat Ertürk'ten, 'Sahiplerini sınır dışı etmek akıllarına gelmiyor zahar.''yorumu geldi.

Ömer Faruk Ayyıldız, 'Adamlar sistemi çözmüş. Kural tanımazlığın bu ülkede çok normal bir durum olduğunun ve cezai yaptırımı olmadığının farkındalar. Cesaretleri bundan.' ifadelerini paylaştı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —