Tarih: 28.08.2023 15:00

Tekatlı'dan Beyazgül'e: 7 ayın kaldı !

Facebook Twitter Linked-in

15 Mart 2023 tarihinde Güneydoğu’da etkili olan, aşırı yağış sonucu meydana gelen sel ve su baskınları özellikle Adıyaman ve Şanlıurfa'yı derinden etkiledi. Sel nedeniyle 21 kişi hayatını kaybederken iki ilde de 3 bin 154 kişinin konut, iş yeri, araç ve muhtelif ev eşyası zarar gördü. Selin ardından bir türlü belediyeler, yaraları saramadı. Ayrıca, birçok kurulan çadır ve konteyneri su bastı ve depremin verdiği hasarı daha ağır hale getirdi.

‘BAVULUNU HAZIRLA ZEYNEL’

Beyazgül’ün şehri algı ve yalanlarla idare etmeye çalıştığını iddia eden Tekatlı,”Ehliyet ve liyakatten yoksun vizyonsuz başkanın; Şehri getirdiği durum Sel felaketinin üzerinden yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen Sel’in izlerini silmeye çalışmak yerine yalan ve algılarla şehri idare etme derdinde Bavulunu hazırla @zabeyazgul, 7 ayın kaldı …”dedi.

‘GENEL MERKEZ DE BİLİYOR BİR İŞE YARAMADIKLARINI’

-Mustafa Karcı,”Onu çoktan alırlardı hemde bütün belediyeleri oy kaybeder diye sineye çekiyorlar bunları genel merkez de çok iyi biliyor Bi işe yaramıyorlar onlar bavul bavul hazırlık yapmışlar artık hiç kimse ihtiyaçları kalmadı bohçaları tam dolu unuttukları birşey varmazlumahıAllah İn adeleti.”

-Siverekli Genç,”Bence bunların Allahtan korkuları yok.”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —