Tarih: 10.08.2023 17:02

Tekatlı sordu, anlayan anladı!

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde kaldırılan Merkez Valiliği yerine Mülkiye Başmüfettişliği görevlerine getirilmişti. 

 

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'ya yakınlığıyla bilinen Vali Ayhan'ın görevden alınması Şanlıurfaspor yönetimini de tedirgin etmiş durumda. 

 

Sarı yeşilli Kulüp geçen sezon 2.Ligde şampiyon olduğunda en büyük desteği Vali Ayhan'dan görmüştü. Bursa Valiliğinden ilimizde atanan Hasan Şıldak'ın kulübümüze aynı desteği gösterip göstermeyeceği şimdilik bir soru işareti.

 

YÖNETİM ŞOKTA

 

Salih Ayhan için sürekli övgü dolu ifadeler kullanan yöneticiler, bu görevden alma konusunda şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyor. 

 

Bu noktada Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, ilginç bir soru yöneltti. Tekatlı, 'Kamuoyuna soruyorum; Valimiz merkeze alındı Şanlıurfaspor yönetimi de merkeze mi alınmış oldu?' ifadelerini kullandı.

 

TAKIMA İHANET EDİLDİ

 

Bu soruya Mustafa Ağar'dan; 'Kongre iptali için dilekçe verelere baskı yapmak nereye kadar? Yargı çok kısa sürede kararını verecek Urfaspor üzerinden hesap görmek isteyenler bu ağır vebali nasıl ödeyecek, takıma büyük ihanet edildi. Siyasi olarak bir kişi daha bedel ödeyecek, üç ay daha siyasette kalacak yazık.'yorumu geldi

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —