Tarih: 05.07.2023 14:56

Tekatlı: Büyükşehir elden, ayaktan ve kurum olmaktan çıkmış !

Facebook Twitter Linked-in

Urfa Büyükşehir Belediyesi’nin İspanya gezisi ile belgeler Tekatlı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Eyyübiye Belediyesi eski Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, ŞUSKİ personellerinin bayramda yaptıkları gezi ile ilgili dökümanları twitter’dan paylaştı, projenin detay ve akıbetine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

‘MAŞALLAH, BAYRAMDA DA ÇALIŞIYORLAR’

“İspanya’daki tatil twitini attık derhal resmi yazısı da geldi” diyen Tekatlı, şunları kaydetti:” Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi elden ayaktan ve kurum olmaktan çıkmış, İspanya’daki tatil twitini attık derhal resmi yazısı da geldi. Maşallah Bayramda bile çalışıyorlar.”

Tekatlı’nın paylaştığı twitter’ın altına yapılan yorumlar şu şekilde:

-Hakan Almas,”Tesadüfe bak tam bayram başlangıç tarihi. Hem iş hem tatil olmuş şanslı kişilere ?”

-Mehmet Yaşar Kaya,”Hizmet aşkı ülke sınırlarını geçti.”

-Huri Büyükhatipoğlu,”Giderayak İspanya gezisi he..!”

-Mustafa İsmet Üçeş,”Çalışıyor gibi görünüyorlar harbiden eser yok heybeden eser var.”

-İbrahim Dizlek,”Çok çalışıyorlar. Taaa. Bursa’dan bile. bu çalma ekibi koordine ediliyor.”

Büyükşehir Belediye Başkanlığı  ŞUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Başkanlığı yurtdışı görevlendirme ile konusuyla ilgili resmi yazıda şu ifadeler yer alıyordu:”Genel Müdürlüğümüzün içme suyu tesislerinde kullanılan elektrik tedarik ihtiyacını, yenilenebilir enerji kaynaklarından olan güneş santralleri ve rüzgar santrallerinden karşılamak üzere projelendirdiği ve yapım aşamasına getirdiği ve faaliyeti alınan projelerle ilgili olarak projelerini yatırımların finansmanı ellerini araştırmak ve aktif olarak büyük çapta projelerinden 7 gün 24 saat enerji üretimi yapabilen Güneş ve enerji santralleri ………….

28, 05, 2023 – 04,06,2023 tarihleri arasında İspanya ülkesine gidiş dönüşlerin uçakla olmak üzere yolluklu olarak görevlendirmeleri dönüşlerine ….”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —