Tarih: 11.06.2024 11:59

Taraftar gerekirse oturma eylemi yapacak

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor Kulübünün geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan genel kurul toplantısı arife gününe denk gelen 15 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 

Yerel yönetimlerin 2024-2025 sezonunda tasarruf tedbirlerinin de etkisiyle destek olmayacağı yönündeki haberler taraftarları karamsarlığa sürüklüyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın ''Adaylar bana projeyle gelsin'' şeklindeki ifadeleri 'Maddi desteğe sıcak bakmıyor' algısı yaratmış durumda. Gülpınar'ın bu konudaki düşüncelerini net biçimde kamuoyuna açıklaması isteniyor. 

Bu arada Yeşil Sarı Şanlıurfaspor adlı sosyal medya grubundan yapılan çağrı üzerine bir grup taraftar, Başkan Gülpınar'la görüşme kararı aldı. 

Güçlü bir yönetimin oluşturulması için Gülpınar'dan destek talep eden Grup yöneticisi Mustafa Dodanlı, 10 Haziran Pazartesi günü gerekli adımlar atılmadığı takdirde günü ve saatini paylaşarak Belediye önünde toplanacaklarını,  gerekirse seslerini duyurmak adına oturma eylemi başlatacaklarını vurguladı ve ekledi: 'Sevdamıza kimse engel olamaz'

MEHMET SALİH ŞANSAL


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —