Tarih: 10.07.2023 09:24

Tanal: Urfa’daki yetkili kurumlar ve DEDAŞ, yazıklar olsun !

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Haliliye bağlı Mutluca Mahallesi’ndeki mağduriyet dikkat çekerek, yetkilileri göreve davet etti. Tanal,”Yaklaşık 3 gündür evlerde elektrik de kesik. Ne iktidarın sırtını sıvazladığı elektrik şirketi DEDAŞ ne de diğer kurumlar, vatandaşın şikâyetine bildirimine rağmen kılını kıpırdatmıyor. Aranan DEDAŞ ekipleri, “Malzememiz eksik, tamamlanınca geleceğiz” diyor!

DEDAŞ, NASIL MALZEME TEDARİK EDEMEZ ?

Yüksek fatura kesmeyi, ceza yazmayı, çiftçinin tarımsal desteklemesine varana kadar para tahsil etmesini biliyorsunuz da malzeme mi tedarik edemiyorsunuz? 2023 Türkiye’sindeyiz. Malzeme nasıl eksik olur? Bölgenin yetkili elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi değil misiniz?”dedi.

TAHTA DİREK Mİ KALDI BU GÜNÜMÜZDE !

Sıcak havalarda elektrik kesintisinin büyük bir mağduriyet doğurduğuna vurgu yapan Tanal, şöyle konuştu:”Ayrıca hangi malzemeden bahsediyorsunuz? Şanlıurfa’da elektrik altyapısına yatırım yaptığınız mı var? Tahta direk mi kaldı günümüzde? Bu kavurucu sıcakta elektriksiz bıraktığınız hemşerilerimin yaşadığı mağduriyet nasıl telafi edilecek?


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —