Tarih: 26.07.2023 09:53

Tanal, Urfa Ak Parti Milletvekillerini topa tuttu

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Ak Partili vekilleri sosyal medya hesabından eleştirdi. 

 

DEDAŞ'ın Urfa kırsalında uyguladığı elektrik kesintilerine tepki gösteren Tanal, ''Şanlıurfa’da bu kavurucu sıcaklarda elektrik ve sular kesik. Meclis’e parmak indirip kaldırmak için uğrayan ağalar, Şanlıurfalıların feryadını duymazdan geldi! TBMM Genel Kurulu’nda Şanlıurfa’da yaşanan elektrik ve su çilesini gündeme getirdim ama Cumhur İttifakı bildiğini okudu'' dedi. 

 

ŞANLIURFALILAR İMTİYAZ İSTEMİYOR, HAK-HUKUK ADALET İSTİYOR

 

TBMM'de Şanlıurfa halkının sesi olmaya devam edeceğini vurgulayan Tanal, Meclis tutanaklarını paylaştı ve şunları kaydetti;

 

''İşte Türkiye’nin gerçekleri meclis tutanağında. Şanlıurfa bizim sevdamız… Ya Şanlıurfa halkının sorunlarını çözecekler , yoksa her meclis açıldığında Şanlıurfa’nın çözülmeyen sorunlarını söyleyeceğim … Gücümü önce Allah’tan sonra Şanlıurfalılardan alıyorum. Şanlıurfalılar hakkını alacak… Şanlıurfalılar bir imtiyaz istemiyor. Şanlıurfalılar insan onuruna yakışır yaşam koşulları talep ediyor. Şanlıurfalılar eşitlik istiyor. Şanlıurfalılar hak, hukuk, adalet istiyor.''

 

Tanal, Ak Parti ve MHP oyları ile zam ile ilgili görüşmelerin açılması yönündeki önergelerinin reddedilmesini ve TBMM'nin tatile girmesini de eleştirdi. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —