Tarih: 30.05.2023 11:24

Tanal, seçim sonuçlarını SİNDİREMEMİŞ!

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, oyların yüzde 52,18'ini alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi muhalefet cephesinde moralleri sıfıra indirdi. 

Bu moralsizlik CHP'lilerin vatandaşlarla diyaloğuna da zaman zaman yansıyor. Hedefledikleri oya ulaşamadıkları için Urfalılara kırgın olan isimlerden biri de 1'inci sıradan CHP Milletvekili seçilen Mahmut Tanal oldu. 

Tanal'a, Şemsettin Arslanhan, sosyal medya hesabından;  "  Seçim geride kaldı. Şu  Urfa-Akçakale arası sırat yoluna bir el atsanız." şeklindeki sözlerle çağrı yaptı. 

Tanal bu sözlere; "Oy verdiğiniz AK Parti yapsın, engelleyen mi var? Harcama yetkisi ve bu tür çalışmaları yapma görev ve yetkisi, AK Parti iktidarında. Akçakale yolu başta olmak üzere  Şanlıurfa’nın kronikleşmiş sorunlarına çözüm üretmesi gereken AK Parti’dir. 22 yıldır AKP ne istediyse Şanlıurfa verdi. Belediyeler, bakanlıklar, kamu kurumları, hepsi AK Parti’nin emrinde. "yanıtı verdi. 

Tanal'ın bu yaklaşımı sosyal medyada tartışma konusu oldu.

DAHA ÖNCE DE 'URFA'YA MÜSTAHAKTIR' DEMİŞTİ...

Tanal, İstanbul Milletvekili olduğu dönemde ,24 Haziran 2018 seçimleri sonrasında; ''Turizmin bitmesinden yakınan Antalya %43 oy veriyorsa, Suriyelilerden illallah eden ŞANLIURFA, G.Antep ve Kilis %51 oy veriyorsa, millete müstahaktır.'' ifadelerini kullanmıştı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —