Tarih: 31.08.2023 15:55

Tanal, Beyazgül'ü yine yerden yere vurdu

Facebook Twitter Linked-in

Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ve yöneticilerini yerden yere vurdu. Torpil, hizmet eksikliği ve birçok konuda Beyazgül’ü eleştiren Tanal, yapılacak yerel seçimlerde belediyeyi geri alacaklarına dikkat çekti.

‘MART 2024’TE ONLARI DEF EDECEĞİZ’

“Hemşerilerimi iş bilmez yöneticilerden kurtarmak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız!” diyen Tanal, şöyle konuştu:”Adaletsizliğe son vermek, torpil ve kayırmacılığı bitirmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız! Şanlıurfa halkını hizmetten mahrum bırakanları defetmek için Mart 2024 yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanacağız!

‘ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ALACAĞIZ’

Çöp toplamaktan bile aciz olan, cadde ve sokakları temizleyemeyen, altyapı düzenlemesinden anlamayan, Şanlıurfalıları susuz bırakan, yolları düzeltmeyen, vatandaşları modern ulaşıma kavuşturamayan belediyecilik anlayışına son vermek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız! Pankart belediyeciliği uygulamasını bitirmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanacağız! Yandaşları zenginleştiren, milletin parasını çarçur eden başkan ve saz arkadaşlarını göndermek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız!

‘URFA, KÖHNEMİŞ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAK ETMİYOR’

Öğrencilere yemek dağıtamayan, günlük süt ulaştıramayan, öğrencilere yurt imkânı sağlamayan, mevcut öğrenci yurtlarını da başkanlık binasına dönüştüren, kütüphane ve okuma salonlarında öğrencilere gerektiği şekilde ders çalışma imkânı sunmayan, mevsimlik tarım işçisi ailelere ve çocuklarına sahip çıkmayan belediye başkanlarını ve etraflarındakileri emekli etmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız! Şanlıurfa halkı bu köhnemiş belediyecilik anlayışını hak etmiyor. Hep birlikte başaracağız!”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —