Tarih: 16.02.2024 15:04

Sürekli değişen kadroyla başarı mümkün mü?

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un yarın (17 Şubat) akşam Kocaelispor'la deplasmanda oynayacağı maçın kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Cihat Arslan'ın belirlediği 21 kişilik kadroda geçen hafta ilkonbirde oynayan Gineli kanat oyuncusu Balde ve Stoper Ümit Kurt yer almadı.

 

Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir,  Harris, Balde ve Ümit Kurt'un sakatlıklarından dolayı kadroda bulunmadığını söyledi. 

 

Geçen hafta ikinci yarı Adem Eren Kabak'ın yerine oyuna dahil olan Hüseyin Erkan'ın yanı sıra İrfan Buz döneminde kadro dışı bırakılan Seyit Gazanfer ve Cumali Bişi de kadroya alınmadı.

 

SHAMAL HAZIR OLMADIĞI İÇİN KADRODA YOK

 

Yeni transferlerden İngiliz forvet Harris sakatlığı devam ettiği için kadroda yer almazken, Fransız sol kanat oyuncusu Shamal da hazır olmadığı için Kocaeli maçı kafilesine dahil edilmedi.

 

Sözleşmesi feshedilen Lüksemburg'lu Olivier Thill'in yerine transfer edilen 
Bosna Hersek'li merkez orta saha oyuncusu Amar Begiç, Keçiörengücü maçında bitime 5 dakika kala oyuna dahil olmuştu. Begiç de Kocaeli de görev bekleyecek oyuncular arasında bulunuyor.  

 

21 KİŞİLİK KADRODA 3 KALECİ VAR

 

Kadroda 3 kaleci de yer aldı. Cihat hoca Tokotaev, Aydın Bağ ve yeni transfer  Alperen Uysal arasında tercih yapacak. 

 

Tokotaev geçen hafta Keçiörengücü 1-0 mağlup olduğumuz maçta 81'nci dakikada Camara'nın attığı golde topa çıkmadığı gerekçesiyle taraftarların eleştirilerine maruz kalmıştı. 

 

http://

BARAJ GAZETESİ

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —