Tarih: 25.02.2024 12:00

Stadımızda Süper Kupa yenilikleri

Facebook Twitter Linked-in

Süper Kupa finali 11 Nisan Stadyumunda bazı yeniliklerin yapılmasına da imkan sağlayacak. Tribün koltukları yenilenen Stadımızda bazı onarım çalışmaları ödenek yetersizliğinden yapılamamıştı. Önümüzdeki bir ay içinde gerekli tüm eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi planlanıyor.

 

Güvenlik kamerası eksikliği de bu sayede giderilmiş olacak.  Bu arada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilk iş olarak kale direklerini ve fileleri yeniledi. 

 

VALİ HASAN ŞILDAK KOLLARI SIVADI 

 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak,  7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali için hazırlıklara başlandığını açıkladı. 

 

Vali  Şıldak, şu yorumu yaptı:

 

"Türkiye Futbol Federasyonu, Şanlıurfa için çok büyük bir moral olan, heyecan uyandıran, şehirde herkesin coşkuyla karşıladığı bir haberi paylaştı. Süper Kupa finali iki güzide takımımız arasında 7 Nisan Pazar günü oynanacak.

 

Kupayla ilgili hazırlıklara şimdiden başladık. Bir süre önce tribünleri yenilenen 11 Nisan Stadyumu 28 bin 965 kişilik seyirci kapasitesi ve 5 bin 500 araçlık otopark kapasitesiyle FIFA standartlarına sahip. O tarihe kadar ihtiyaç duyulan bazı bakım, onarım çalışmalarını da hızlıca gerçekleştireceğiz."

 

Nisan ayı başından itibaren ek uçak seferlerinin düzenlenmesi için THY yetkilileriyle görüşmelere başladık.  İlimizde konaklayacak futbolseverler içim otellerin yanı sıra kamuya ait tesisler de tam kapasiteyle hazır olacaktır. Stadımız 2010'da Türkiye Kupası finaline ev sahipliği yapmış ve başarılı bir organizasyon sınavı vermişti.  Bu ikinci tecrübesi olacak. Başarılı, güzel bir organizasyonla Şanlıurfa'nın ismini bir kez daha gururla duyurmuş olacağız."

MEHMET SANLİH ŞANSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —