Tarih: 20.07.2023 10:32

Stadımız tepeden tırnağa yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

11 Nisan Stadyumunda 1. Lig maçlarına dönük çalışmalar sürüyor. 

Beklenen ödeneğin geldiği ancak planlanan bazı işlerin Altay'la 11-14 Ağustos arasında oynanacak ilk haftaya yetişmeyebileceği belirtiliyor. 

 

NELER YAPILACAK?

Çimlerin bakımı, stat koltuklarının yenilenmesi, Jeneratör sisteminin elden geçirilmesi, 'VAR' sistemi için gerekli çalışmalarının yapılması, internet altyapısının güçlendirilmesi, Passolig için gerekli sistemin kurulması, Protokol tribünün genişletilmesi yapılması gereken çalışmalar arasında yer alıyor.

Ayrıca Stat girişlerine de turnike sistemi kurulacak.

Çalışmalar kapsamında stada basın toplantısı odası, foto muhabiri çalışma odası, naklen yayın spiker odaları ve naklen yayın kamera odaları yenilenecek.

11 Nisan Stadyumu saha kenarlarına LED ekranlarla reklam panoları yerleştirilecek. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Şanlıurfaspor'un iç saha maçları için stadın elden geçirileceğini ve tüm eksikliklerin giderilmeye çalışılacağını belirtti. 

 

PASSOLİG GİŞELERİ KURULACAK

2.Lig’e göre en büyük farklılıklardan biri de, taraftarların stada girişiyle ilgili olacak. 1.Lig’de, passolig uygulaması geçerli olacak. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, kentte Passolig  geçe noktaları kurulacağını belirtti. Başvuru sürecine ilişkin gerekli bilgilerin Passolig'in internet adresinden alınabileceğini anlatan İzol, kombine kartları da yakın bir zamanda piyasaya süreceklerini anlattı. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —