Tarih: 25.05.2023 10:53

Soyunma odasındaki bu konuşma galibiyeti getirdi

Facebook Twitter Linked-in

Karbel Karaköprü Belediyespor'un play off'ta Belediye Kütahyaspor'u deplasmanda 2-1 yenip ikinci tura yükselmesinde maç öncesindeki motivasyon konuşmaları etkili oldu. 

Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Teknik Direktör Besim Durmuş ve takım kaptanı Halil Yılmaz yaptıkları konuşmalarla konsatrasyonu en üst seviyeye çıkardı.

Başkan Mustafa Aslan'ın soyunma odasında yaptığı konuşma Kulübün sosyal medya hesabında paylaşıldı.  Aslan, ''Bir yıllık mücadelemiz hep bu gün içindi, sizler hepiniz bunun farkındasınız. Bir taraf üzülecek bir taraf sevinecek. Biz üzülen değil, sevinen taraf olacağız. Allah'ın izniyle bu maçı alacağız arkadaşlar'' ifadelerini kullandı. 

Karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Karbel Karaköprü Belediyespor 35'nci dakikada Mücahit Çakır'la öne geçti: 0-1 Grupta 16 golle gol kralı olan Halil Yılmaz 44'te sahneye çıktı. Attığı gol takımını rahatlattı: 0-2... Kırmızı siyahlılar ikinci yarıda son dakikalara kadar üstünlüğünü korudu. 90+4'te ev sahibi takım Talha Mayhoş'la penaltıdan bir gol bulduysa da kazanan taraf değişmedi, Kütahya Dumlupınar Stadyumundan 2-1'lik galibiyetle ayrılan taraf Karbel Karaköprü Belediyespor oldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —