Tarih: 05.05.2023 10:12

Skor ne olursa olsun kazanan Urfa olacak

Facebook Twitter Linked-in

6  Şubat depremleri nedeniyle 2. grup maçlarının ertelenmesi sonrası oynanmasına karar verilen BAL play-off maçlarında rakiplerine üstünlük sağlayan Viranşehir Belediyespor ve Siverek Belediyespor finale yükselmişti. 

İki takımız 6 Mayıs Cumartesi günü 15.00'te Kayseri Spor Kompleksi yan sahasında karşı karşıya geliyor.  

DİĞER FİNAL MAÇI KONYA'DA OYNANIYOR

Diğer grup finalinde ise Anamur Belediyespor'la Silifke Belediyespor Konya'da karşılaşacak

Viranşehir Belediyespor-Siverek Belediyespor ve Anamur Belediyespor-Silifke Belediyespor maçlarının galipleri TFF'nin belirleyeceği tarafsız bir sahada karşı karşıya gelecek.  Bu maçı kazanacak taraf 3. Lig bileti alacak. 

VİRANŞEHİR CEPHESİ 

Dün oynanan maçta Dersimspor'u 98’inci dakikada Murat Güneş ve 120’nci dakikada Muhammed Akdeniz’in penaltıdan kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Viranşehir Belediyespor'da hedef 3. Lig olarak belirlendi. 

Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş, ''Siverek Belediyespor'u yenip şampiyon olarak ilçeye dönmek istiyoruz. Centilmence bir mücadele edeceğiz, sonuç ne olursa olsun kazanan Urfa olacaktır'' dedi. 

SİVEREK CEPHESİ 

Siverek Belediyespor'da da finale çıkmanın sevinci yaşanıyor. 12Bingölspor'u 3-1, Malatya Arapgirspor'u 2-0 mağlup eden Siverek Belediyspor bu yıl 3. Lige çıkmayı çok istiyor

Siverek Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Karavar, başarı için kenetlendiklerine dikkat çekerek, 'Kaliteli bir kadroya sahibiz. 3. Lige hiç bu kadar yakın olamamıştık. Elimize geçen bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu maçta dostluk ve kardeşliğin ön plana çıkmasını arzu ediyoruz. Ben de kaybedeni olmayan bir maç olarak görüyorum, neticede Urfamızın bir takımı final oynayacaktır, hakkeden kazansın' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Siverek Belediyespor-Viranşehir Belediyespor final maçının ETV Kayseri  Youtube ve Facebook sayfalarından canlı yayın olarak yayınlanması için Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın girişimlerde bulunacağı öğrenildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —