Tarih: 14.09.2023 16:41

Siverek'teki 11 köyün elektrik sorunu nihayet çözüldü

Facebook Twitter Linked-in

Elektrikleri kesilen Haliliye Gümüştaş Mahallesi’nde elektrikler bırakıldı. Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenciler ve öğretmenler aydınlığa kavuştu.

Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından sorunun çözüldüğünü açıkladı. Tanal, şunları söyledi:”Özel elektrik şirketi DEDAŞ, Gümüştaş Mahallesi’yle birlikte aynı hat üzerindeki 11 köyün daha elektriğini bırakmak zorunda kaldı. Şimdilik geçici olarak sorun çözüldü gözüküyor. Ama ne DEDAŞ’a ne de ortağı AKP’ye güven olmaz!

KALICI ÇÖZÜM İSTİYORUZ

Şanlıurfa halkı, DEDAŞ’ın insafına terk edilmemeli. Gümüştaş Mahallesi, bin nüfuslu bir yerleşim yeri. Merkezi bir yer olduğu için çevre mahallelerden de taşımalı sistemiyle öğrenciler geliyor. Mahallede aynı zamanda 500 öğrenci var. DEDAŞ, 3 kişinin elektrik borcu var diye tüm mahallenin elektriğini kesiyor. Dünyanın neresinde böyle bir uygulama var? Bıktık artık DEDAŞ’ın keyfi uygulamalarından! AKP iktidarda olduğu müddetçe, belediyeleri elinde bulundurduğu müddetçe, Şanlıurfa’da DEDAŞ sorunu çözülmez!”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —