Tarih: 25.05.2023 15:13

Şirin Payzın'dan seçime ilişkin ilginç Urfa önerisi

Facebook Twitter Linked-in

Halk TV 'Sözüm Var' programı moderatörü Şirin Payzın, sosyal medya hesabında 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine ilişkin ilginç bir paylaşımda bulundu.

Bu seçimde sandıkların sahipsiz kalmaması gerektiğini, bunun önemli bir mesele olduğunu vurgulayan Payzın, '' Urfa’da sadece MHP’ye oy çıkan sandık hangisiyse gidin sandığın başında durun çuvalların üstüne oturun.. Kimseyi bulamıyorsanız Milletvekillerinizi gönderin.. Bunun gibi tartışmalı sandıklara özel önem verilmeli.'' yorumunu paylaştı. 

MUHALEFETİ ZORLA İKTİDAR YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Buket16611 adlı bir Twitter kullanıcısı, Payzın'ın bu yorumuna, 'Zorla muhalefeti iktidar yapmaya çalışıyorlar ama onlar deprem bölgesine seçmenini taşımıyor. 1.turda alalade sandık görevlileri koydular 7'de evine gittiler ya da hiç koymadılar, baksınlar Ak Partililer nasıl azimli' yorumunu yaptı. 

Ali Taprak adlı bir başka takipçi ise ''Urfa'nın bazı ilçelerinde bir çok köylü şuanda mevsimlik iş için şehir dışındalar. İşte tehlike buralarda, çünkü köy muhtarları bütün oyları kendisi kullanıyor. Köylerin bir çoğunda müşahit sandık görevlisi hak getire . Muhtar alır bütün oyları paket eder. Sizde Ankara'da izlersiniz'' iddiasını gündeme getirdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —